Deniz Ventures

Okyanusa bizimle hazırsın.EMEA bölgesinde, global ölçekte büyüme potansiyeli olan yenilikçi teknoloji girişimlerinin yatırım ve büyüme platformu

Yatırım Yaptığımız Sektörler

Deniz Ventures, odak sektörlerinde faaliyet gösteren yenilikçi ve teknoloji yoğun girişimlere erken ve ileri aşama yatırımlar yapmaktadır.
Finansal Teknolojiler
Blockchain
Yapay Zeka
Tarım Teknolojileri
Sürdürülebilirlik

Durağan Sürekliliğin Karşısındayız

Sürekli değişen ve değiştiren, dönüştürücü olanı arıyoruz. Mevcudu geliştirip daha iyisini yapmak isteyenleri buluyor, destekliyor ve geleceğin öncülerini büyütüyoruz.  


Girişimlere sadece finans sağlamıyor, aynı zamanda değer de katıyoruz. DenizBank, hem Türkiye'de hem de Avrupa'da yaygın ağı ile birlikte dünyanın birçok ülkesinde faaliyet gösteren global bir yapıya sahip olmasıyla, girişimlerimizin uluslararası alanda açılım yapmasına imkan tanıyor.


Amacımız, yenilikçi teknoloji girişimleriyle birlikte başarıyı ve değer yaratmayı sürdürülebilir bir şekilde taçlandırmak.


Deniz Ventures olarak, geleceğe yatırım yapıyor ve sürdürülebilir çözümler sunarak toplumsal ve çevresel etki yaratmaya odaklanıyoruz. Yatırımlarımızla hem getiri sağlamayı hem de dünyayı daha iyi bir yer haline getirmeyi hedeflemekteyiz.


Denizbank Finansal Hizmetler Grubu ve Emirates NBD ile potansiyel iş birlikleri geliştirerek uluslararası pazarlara açılma fırsatları sunmaktayız. Bu sayade yenilikçi girişimlerin global büyüme potansiyeline ulaşmalarına destek olmaktayız.

ventures-icon-leftventures-icon-right

Yatırımlarımız

company
Midas
Hisse senedi yatırımlarının erişilebilir ve adil olması hedefiyle kurulan Midas, Türk hisselerinde belirli hacme kadar komisyonsuz, ABD hisselerinde ise sınır olmadan düşük sabit ücret ile komisyonsuz işlem imkanı sağlıyor. Midas, Türkiye’deki ilk ve tek aracı kurum olarak, yurtdışı hesaplarında Amerika Birleşik Devletleri garantili 500 Bin Dolar sigorta imkanı ve ABD borsalarından ücretsiz canlı veri yayını da sunuyor.
Siteye Git
company
Erguvan

2022’de kurulan Erguvan, finansal kuruluşlar ve kurumsal şirketlerin iklim değişikliği etkilerini ve risklerini yönetmeleri için dijital altyapılar sağlıyor. Türkiye’nin ilk ve tek çevresel emtialar pazaryeri Erguvan Marketplace’in yanı sıra Erguvan İklim Aksiyonu Platformu adı altında API (uygulama programlama ara yüzü) tabanlı modüler karbon ayak izi yönetimi çözümlerini bir araya getiriyor. 

Siteye Git
Yatırım Süreci Nasıl İşliyor ?
Tanışma
Bizimle iletişime geçtiğinizde sizi tanımak için çalışma başlatıyoruz ve girişiminize dair bilgileri sizden alıyoruz.
Değerlendirme
Temel inceleme sonrasında uygun bulunduğunuz takdirde detaylı görüşmeleri başlatıyoruz.
Yatırım
Deniz Ventures ve girişim arasında yatırım görüşmelerini başlatıyoruz ve kısa sürede tamamlıyoruz.
Güçlendirme
Bu aşamada girişimlerin ihtiyaç duyduğu destekleri veriyor ve globalde kolaylaştırıcı rol oynamalarını sağlıyoruz.

Mail adresimizden bize ulaşarak girişiminizi anlatan sunumunuzu iletebilirsiniz. Sonraki aşamaları için sizi bilgilendireceğiz.

Girişiminizin Deniz Ventures ile okyanuslara yelken açması için bize ulaşın.